Beste clubvrienden

Het outdoor tennisseizoen zit er alweer bijna op. Vooraleer we de poorten voor een poos achter ons sluiten, verzamelen we graag nog eenmaal voor onze laatste seizoensactiviteit, namelijk: "De afsluiting van het outdoor seizoen 2023 op 21 oktober." Aanvang om 19 uur in ons clublokaal.

Uw aanwezigheid graag bevestigen via deze link voor 15 oktober.

Tijdens deze “uitsmijter” zullen we o.a. ook onze dappere gladiatoren die deelnamen aan de maandag dubbelwedstrijden in de verf zetten. Wie gaat er lopen met de hoofdprijs, wie met een troostprijs? Uiteraard niet meteen het belangrijkste dat we hiervan zullen onthouden, meer nog deze “competitie” heeft als hoofddoel, de integratie van nieuwe leden- en de samenhang tussen alle leden te bevorderen. We waren dan ook best tevreden met het aantal deelnemers dat zich hiervoor inschreven. Hopelijk volgend jaar minstens evenveel succes. Nog niet meegedaan? Geen nood de volgende editie 2024 is alvast gepland, wellicht zien we je dan wel verschijnen?

Even terug naar de afsluiting dan, 21 oktober is de “administratieve” afsluiting van het outdoor seizoen. In de aanloop naar 19 uur kan er als de
weersomstandigheden het toelaten zeker ook nog getennist worden. “Oei, zitten dan wel even zonder eten!?” Geen nood: we voorzien een hapje om te bekomen en dit aan zeer democratische prijzen. Zie inschrijving.

We kijken er alvast naar uit om jullie op de 21ste te mogen begroeten.

Met sportieve groeten
Het bestuur & sportieve cel
TC Eversel

Note: Jullie lidmaatschap loopt voor alle duidelijkheid tot 31 maart 2024. Voor indoor activiteiten (wedstrijden, traingen, …) blijven jullie dus verzekerd.